muhammed : xece erdem yine sen - heval fm ailesine. almanyadan sevgiler saygılar cok güzel bir radyo emeğinize sağlık yürekten. dinliyoruz sizleri. xece erdem yine sen. istiyoruz kolay gelsin mikail : diyar sewe - merhabalar. keyifli güzel yayınlar vazgecilmez bir radyo HevaL fm süpersiniz. sıradaki parca. herkese gelsin erkan : hozan aydın lori lori - slaw heval. kolay gelsin. güzel yayınlarınız. olsun. hozan aydın lori lorii calarmısnız bu güzel radyoyo size. ve. tüm. HevaL FM dinliyenlerine. gelsin.
Anasayfa Haberler Hozan Hamit

Hozan Hamit

0 Yorum

Hozan Hamit Nereli

Hozan Hamit,3 Mart 1984 tarihinde Mardin’in Kızıltepe ilçesine bağlı Taşlıca Kürtçe ismiyle Gûndê Xarapkort köyünde doğmuştur.

Hozan Hamit’in Gerçek İsmi Nedir?

Hozan Hamit‘in gerçek ismi Hamit Karadeniz‘dir.Kamuoyu kendisini Hozan Hamit olarak tanımaktadır.

Baravi asıllı olup Tat aşiretine mensup olan Hamit Karadeniz, ana dilinin Arapça, aslen Tat aşiretine mensup olduğunu söyledi.

Hozan Hamit’in Hayatı

İlkokuldan sonra maddi sıkıntılar nedeniyle eğitimine devam etmeyen Hozan Hamit küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlamıştır.
Çiftçilik ve hayvancılığın yanı sıra inşaatlarda çalışan Hamit,müziğe küçük yaşlardan itibaren ilgisinin olduğu ve ilk olarak flüt çalarak adım attığını ifade etmektedir.

hamit karadeniz

Mardin’in kozmopolotik bir yapısı sayesinde Hozan Hamit kendi deyişiyle” Yaşam mücadelesi içinde çok kültürlü, hayatın verdiği zenginlikle müziğe bakış açım olgunlaşmış.” açıklamasını yapmıştır.

Konuya henüz yorum yapılmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Heval Fm
00:00